Helaas: het Theehuis is weer gesloten

Het advies van de overheid van 13 oktober is duidelijk: blijf zo veel mogelijk thuis en beperk de contacten binnen- en buitenshuis tot maximaal 4 personen. Dit alles in een poging het coronavirus een stevig halt toe te roepen. 

Op basis van dit advies heeft het bestuur van Stichting Theehuis Begraafplaats Emmeloord het nare besluit moeten nemen het Theehuis (weer) te sluiten voor haar gasten. Tot 1 december is onze deur daarom dicht en zullen onze vrijwilligers u niet kunnen ontvangen. Zodra het weer veilig is om bezoekers te ontvangen, leest u dit op deze plaats.

Bestuur en vrijwilligers van het Theehuis wensen u veel gezondheid en hopen oprecht u spoedig weer te mogen begroeten.

 

Wilt u de vrijwilligers van het Theehuis helpen hun werk in 2021 zo goed mogelijk te doen?

Stem dan tussen nu en 25 oktober als Raboklant op Theehuis Emmeloord!

Dank voor uw steun!

Rabobank wil graag helpen om verenigingen sterker te maken, dat doet ze door Rabo Club Support. Elke vereniging of stichting die klant is bij de Rabobank kan meedingen naar een financiƫle bijdrage. De leden van de Rabobank bepalen naar wie het geld gaat door te stemmen op hun favoriete vereniging.

StichtingTheehuis Begraafplaats Emmeloord heeft hiervoor een aanvraag ingediend. Het te ontvangen geldbedrag wordt besteed aan het trainen van onze vrijwilligers, zodat zij nog beter op hun taak berekend zullen zijn. Stemmen kan vanaf 5 tot en met 25 oktober dus bent u klant van de bank, stem dan op uw favoriete club of vereniging (het liefst op het Theehuis natuurlijk) via de Rabo App, Rabo Internetbankieren of rabobank.nl/clubsupport.