Lichtjesavond                                                                                                 Lichtjesavond 2

Lichtjesavond 2019                                                          

Op maandag 30 december 2019 schonken vrijwilligers van het Theehuis Begraafplaats Emmeloord vele honderden kopjes koffie en thee aan de bezoekers van de Lichtjesavond. De Lichtjesavond is een initiatief van Martin en Cindy van Dijk: de begraafplaats is op deze avond toegankelijk en verlicht met fakkels en kaarsjes, waarbij nabestaanden de gelegenheid hebben hun overleden dierbare te gedenken met een lichtje in de duisternis van deze dagen.

Van de gelegenheid om iets te drinken in of vóór het Theehuis is door velen gebruik gemaakt, waarbij geanimeerde gesprekken ontstonden tussen bezoekers onderling of bezoekers en vrijwilligers. Koffie en thee konden gratis worden geschonken dankzij donaties van Martijn Visser Uitvaartbegeleiding en Debby van der Weegh persoonlijke uitvaartverzorging.

 

 

20191220 152202IMG 2098           

 

Het Theehuis stond op de Kerstmarkt 2019                               

Het centrum van Emmeloord was op 20 december 2019 omgetoverd tot een gezellige kerstmarkt voor jong en oud. Het evenement was een sfeervol geheel met mooie kerstbomen, gezellige lampjes, muziek en winterse lekkernijen.

Vrijwilligers van het Theehuis Begraafplaats Emmeloord stonden hier met een kraam met de fraaiste zelfgemaakte kerststukjes, die gretig aftrek vonden. Met de opbrengst van deze kerstversiering is de kas van de Stichting Theehuis Begraafplaats Emmeloord weer flink gespekt!

 

Goed begin van 2020! 

In de tweede week van het nieuwe jaar werden bestuur en vrijwilligers van Het Theehuis verrast met een donatie van Hulleman Trucks uit Marknesse

Dit bedrijf doet rond de jaarwisseling altijd een gift aan een goed doel. Voor 2020 heeft het personeel ervoor gekozen om een deel van het te besteden bedrag ten goede te laten komen aan Stichting Theehuis Begraafplaats Emmeloord.

Wij zijn er heel blij mee!